La Biblioteca Marquès d’Olivart de les Borges Blanques presenta les novetats literàries d’autors locals, per aquest #SantJordi2021

Els actes previs a Sant Jordi a les Borges ja van arrencar aquest dilluns, 19 d’abril, amb de l’espectacle poètic i musical ‘Connexions poètiques’, a càrrec de Lluís Fortuny, en el marc de la Revetlla de Sant Jordi que celebra la Biblioteca Marquès d’Olivart.

Així mateix, aquest dimarts, 20 d’abril, l’escriptora Ramona Solé, organitzadora de les jornades ‘Les Borges Negres’, va oferir una xerrada sobre novel·la criminal i va presentar la seva darrera obra ‘Bisturí’.

Alguns altres llibres que la directora de la Biblioteca Marquès d’Olivart, Mercè Segarra, ens ha recomanat i ens explica en aquest vídeo són:

‘El pas del padrí per la Guerra Civil espanyola. Exèrcit de Catalunya i 27, 6 i 16 Divisions de l’Exèrcit Republicà’, de Gerard Bellmunt, que es presentarà a la biblioteca el dimarts, 8 de juny.

‘Arrelats. Les famílies més antigues de Catalunya’, d’Ignasi Revés, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó. Aquest llibre es presentarà a la biblioteca de les Borges el dimarts, 11 de maig.