La VI Cros Intercomarcal i un espectacle de teatre familiar, les propostes del cap de setmana a les Borges

Aquest dissabte, a les 18.30 hores, ha començat la quarta edició del Cicle Baldufa al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues amb la representació de l’obra de teatre familiar ‘Berta, la caputxeta vermella’. Així mateix, aquest diumenge ha tingut lloc la VI Cros Intercomarcal Ciutat de les Borges Blanques amb la participació d’atletes de fins a 16 categories.

‘Berta, caputxeta vermella’ és un espectacle musical per a tota la família creat per la companyia T-Gràcia que ha servit de festa d’inauguració de la nova temporada del Cicle Baldufa en què s’han repartit obsequis als 100 primers nens i nenes.

Berta és el nom de la protagonista de l’espectacle que pertany a la generació més jove d’una saga de dones que han estat enganyades i cruspides pel llop ferotge i que buscarà lliurar-se d’aquesta lacra amb l’ajuda i compenetració del públic. La festa ha estat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de les Borges amb un preu d’entrada de tres euros pels infants i dos euros pels adults.

VI Cros Intercomarcal de les Borges Blanques

D’altra banda, aquest diumenge ha tingut lloc la VI Cros Intercomarcal de les Borges Blanques. Es tracta de la prova puntuable pel Circuit Escolar de Cros – Trofeu de la Diputació de Lleida en què han competit un conjunt de 400 atletes amb un total de 16 categories, 8 masculines i 8 femenines, a més a més de les de parvulari i de la llar d’infants.

La prova s’ha disputat darrera de les piscines municipals de la capital garriguenca i pertany a la fase territorial de cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2018-2019.

La competició està organitzada per la regidoria d’Esports de les Borges i el Consell Esportiu de les Garrigues amb la col·laboració de les AMPES del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, l’Escola Joan XXIII, l’IES Josep Vallverdú i el Club Atlètic Borges.