Les Borges Blanques ha tornat a participar dels actes organitzats arreu del país en benefici de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, amb més de 150 persones que, tot i el mal temps, es van apropar diumenge al matí a les piscines de la capital de les Garrigues i gràcies a les que s’han pogut recaptar 389 euros per a ajudar als familiars i a la investigació de la malaltia.

La regidora d’Esports, Maricel Viladoms, s’ha mostrat “molt satisfeta de la solidaritat borgenca, ja que tot i el mal temps hi va haver molta gent que es va apropar a les piscines a fer el seu donatiu, sense banyar-se. Amb aquest compromís reafirmem que els borgencs i les borgenques sempre recolzem les causes benèfiques”.

Durant tot el mati es va poder nedar, fer donacions i comprar objectes solidaris per participar de la campanya, i a les 13:30 hores es va dur a terme l’acte central, un salt col·lectiu a l’aigua col·lectiu per part dels banyistes.

A més a més, durant la jornada, les piscines municipals també van acollir batejos de submarinisme, una activitat organitzada per la Comissió de Festes amb la col·laboració de l’empresa Tritó Diving Centre.

Les Borges Blanques forma part, amb més de 650 piscines d’arreu del país, d’aquesta campanya que des de l’any 1994 col·labora en la lluita contra l’Esclerosi Múltiple, una malaltia que afecta a unes 7.000 persones a tot Catalunya.

Enguany, tots els que no hagin pogut aproximar-se a les piscines de les Borges, durant una setmana poden passar pel consistori de la capital garriguenca a adquirir samarretes, barrets de palla i bosses de platja, o bé senzillament fer un donatiu en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.