L’Ajuntament de les Borges Blanques ha realitzat diverses millores per a la seguretat dels vianants de l’entorn de la benzinera del Raval de Lleida. Així, entre altres, aquest dilluns al matí s’han pintat dos passos de vianants que permetran que els veïns i les veïnes de la zona puguin accedir a peu a la zona de contenidors i circular per aquell entorn amb major tranquil·litat.

L’actuació, pendent encara de completar-se amb la instal·lació d’alguns reductors de velocitat homologats, ha estat realitzada per la brigada municipal i havia estat sol·licitada pels residents en aquesta zona borgenca, ja que la proximitat amb la rotonda d’accés al municipi i el fet d’estar ubicada en una via llarga i prou ampla com el Raval de Lleida feia que, fins ara, sovint alguns vehicles hi transitessin amb elevades velocitats.

En aquest mateix sentit, efectius de la Policia Local i un tècnic de Mobilitat estan estudiant com millorar encara més la seguretat dels vianants a l’entorn de la Biblioteca de les Borges, així com la instal·lació de reductors de velocitat a la recentment reformada avinguda Francesc Macià de la capital garriguenca.

Categoria: Societat