En marxa la V edició de la Fira de la Cervesa Artesana de les Borges

La Capital de les Garrigues prepara la cinquena edició de la FIRRA, la ja consolidada Fira de la Cervesa Artesana de les Borges que tindrà lloc el dia 20 d’octubre al parc del Terrall i que, enguany, ve carregada d’actuacions per tal de celebrar els seus 5 anys.

A un mes de la celebració, els Amics de la Cervesa, l’entitat organitzadora, han explicat que la nova edició compta amb la participació d’una desena d’elaboradors artesans de la demarcació que oferiran fins a una trentena de cerveses diferents.

La trobada, que començarà a partir de les 11.30 hores, mantindrà el tradicional “beermouth” i la “beerbacoa”. A més a més, enguany l’organització ha preparat un cartell musical a gran escala amb les actuacions de Judy G. Martin’s Trio, The Big Jamboree, Saphie Wells and the Swing Cats i el grup de heavy metal nord-americà, popular per haver versionat l’himne d’Els segadors, A Sound of Thunder.

A banda de les actuacions musicals, al llarg de la jornada festiva al voltant de la cervesa està previst que hi hagi també tallers infantils.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, entre altres entitats i comerços locals.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>