1,- Sobre l’accés al contingut de www.lesborgestv.cat
Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de Les BorgesTV, així com els elements continguts a la mateixa (que inclouen, entre d’altres, imatge, so, àudio, vídeo, software o text), pertanyen a l’Ajuntament de Les Borges Blanques. L’usuari podrà visualitzar, imprimir, fer copia al disc dur, aquests elements sempre que sigui per fer-ne ús privat.
Queda, per tant, expressament prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la modificació, alteració, descompilació i qualsevol altra operació d’enginyeria inversa, d’aquests elements.

Les BorgesTV proporciona l’accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (“els continguts”) a Internet que pertanyen a terceres parts i als que l’usuari pot tenir accés. Les BorgesTV no es fa responsable directa o indirectament de les reclamacions que es puguin derivar de la qualitat, fiabilitat, exactitud, o correcció d’aquests continguts, ni es converteix en l’editor d’aquests. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis (com per exemple, xat o fòrums de discussió) que s’ofereixen a través de Les BorgesTV i a no emprar-los per:
Incórrer en activitats il·lícites, o contràries a la bona de i l’ordre públic.
Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic il·legal d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans. Provocar danys als sistemes físics i lògics de Les BorgesTV dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir i difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys anteriorment esmentats.

Les BorgesTV / Ajuntament de les Borges Blanques es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes al portal www.lesborgestv.cat , podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es lliurin a través de la mateixa, com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.
Les BorgesTV / Ajuntament de les Borges Blanques, perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions, així com qualsevol utilització indeguda del portal www.lesborgestv.cat, exercint totes les accions civils i penals que estimi pertinents.

En compliment amb la Ley34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI) i la legislació sectorial concordant, s’informa dels següents aspectes legals:
Empresa responsable legal de la web: Ajuntament de les Borges Blanques
Domicili de Contacte: Carrer del Carme, número 21, 25400 les Borges Blanques.
Dades Fiscals, CIF: P2507000D. Dades registrals:…………