La Fira de les Garrigues present a la Fira de l'Oli i la Mediterrània de Santa Bàrbara.
Entrevista als Germans Torres, al xef Pep Moreno del restaurant Deliranto de Salou, al Ferran Cerro de Reus i al Xixo Castaño del restaurant Malena.
Xerrada sobre el canvi climàtic a càrrec del meteoròleg de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina.
Entrevistes a diversos expositors i expositores presents en aquesta 27a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra de les Garrigues.
Resum del tercer dia de la 27a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra.
Resum del segon dia de la 27a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra.
Resum del primer dia de la 27a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra.
L’organització pretén iniciar un torn de visites amb productors d’oli d’oliva verge extra de tot l’àmbit geogràfic català per potenciar el nou model.
Els germans Sergio i Javier Torres, propietaris de Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos de Barcelona, distingits amb tres estrelles Michelin.