La cita, que ha comptat amb una participació màxima de 500 atletes, ha reconegut el Club Atlètic Borges com el més participatiu.
Gessamí Carames, pastissera i presentadora del programa Cuines de TV3.
S'ha reconegut la trajectòria d'un jove productor de pomes de Bellaguarda i d'una associació, i s'ha fet entrega del 16è Premi Joves Investigadors.
Xerrada sobre el canvi climàtic a càrrec del meteoròleg de Televisió de Catalunya, Tomàs Molina.
Deu hores repartides en una vintena de sessions gairebé continuades guiades per Montse Freixa.
Ambdues entitats preparen reunions de treball per als mesos vinents i les Borges Blanques rep la invitació per assistir a ExpoReus 2024.
La gastrònoma Montse Freixa, el cuiner Pep Moreno i la publicista Rosaura Alastruey han explicat les millors eines per explotar el mercat.
Aquests guanyadors han rebut la distinció de la mà del president de la Diputació, Joan Talarn.
L’alcalde Josep Farran inaugura el certamen recordant que “s’obre de manera explícita a tota la diversitat d’olis”.