Una delegació de les Garrigues obre una parada informativa al mercat i es reuneix amb representants polítics i firals de la capital d’Osona.
La Fira ha augmentat la xifra dels seus estands oleícoles, passant de 34 a 41, acollint els 39 expositors.
La gastrònoma Montse Freixa, el cuiner Pep Moreno i la publicista Rosaura Alastruey donaran eines per aprofitar millor el potencial del mercat de l'oli.
La cloenda es farà el diumenge a les 20 hores i anirà a càrrec del President de la Diputació de Lleida, Joan Talarn.
Se celebrarà entre el 19 i el 21 de gener amb paradistes amb artesania, food-tracks i altres propostes gastronòmiques.
Entrevista als responsables de l'oli d'oliva verge extra Cometes, en el marc de la 60a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.
Entrevistes als visitants que van tastar els olis de l'Oli Bar, en el marc de la 60a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.
Entrevista al Diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert i al Doctor Eduard Escrich.
Entrevista al Miquel París del Molí de la Vansa, a la Montse Soria de Raig d'Arbeca i al Jordi Mora del Molí del Pau.