Un 94% dels expositors que han participat en aquesta 57a edició ha confirmat la seva voluntat de tornar.
Entrevista al guanyador al millor oli en categoria Fruitat Madur: ‘Terrall de Sant Isidre’, de la cooperativa Sant Isidre.
Entrevista al guanyador al millor oli en categoria Fruitat Verd Dolç: ‘Oli Padrí', de Mas Montseny.
Entrevista al guanyador al millor oli en categoria Fruitat Verd Amarg: 'Vint Anys de Fira’, d’Oli Castelló Alsina
Més de 700 atletes han participat en la 17a edició de la Cursa de l'Oli, tot i la pluja que ha mullat els carrers i camins de les Borges Blanques durant les hores prèvies a la cursa.
23 empreses participen en el Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec
Aquest dissabte, 18 de gener, s’ha presentat el Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec en la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.
Concert d'Eduard Sánchez, solista català internacional i professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i Jacob Cordover, músic de cambra i solista australià.
Carla González – contrabaix, Gian Carlo Scevola – guitarra i Arnau Julià – percussions, han fet gaudir el públic del concert Geografies.
La Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, situat a la Pobla de Cérvoles, ha estat l'escenari idíl·lic del darrer concert.
El celler Vinya els Vilars d’Arbeca, ha acollit el concert de Scevola Ensemble dins el marc de la 9ª edició del Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol.
Jacob Cordover presenta un viatge evocatiu que juga amb les vibracions i energies que sumen durant el concert en directe entre el músic i el públic.
En aquest darrer programa de la segona temporada de ‘Persones’, hem entrevistat al Josep Maria Navàs, expert en construcció de marges de pedra seca, membre del Centre d’Estudis de les Garrigues i bomber voluntari, entre altres moltes coses. Ens veiem al setembre amb més persones.
En aquest penúltim programa, de la segona temporada del Persones, hem entrevistat a la Gemma i al Jordi de Juneda.Tots dos porten l’Hort de Ca la Cistellera: verdura i fruita ecològica de temporada i de proximitat, produïda amb criteris agroecològics, sense adobs químics, pesticides ni organismes modificats genèticament.
Entrevista als propietaris de la Xurreria Planella de les Borges Blanques, tercera generació d’aquesta emblemàtica xurreria.
Josep Maria Solé, llicenciat en psicologia i activista comarcal des de fa molts anys ha estat entre moltes coses director de Talma. En aquest programa el coneixem.
Aquesta setmana entrevistem a l’artesà forjador de Juneda, Frederic Simó
Isidre Pinyol, tècnic de cultura del Consell Comarcal de les Garrigues, ens ha explicat en aquesta nova entrevista del programa Persones totes les activitats que es realitzen en l’àmbit comarcal i tots els canvis que s’estan produint en els darrers temps.