Diode

El Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic.

Aquest dissabte, 15 de juliol, el Duet Diode ha presentat el seu espectacle “Melodies Tradicionals” a la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové.

A més del concert i del tast dels vins del celler també s’ha inagurat la nova exposició temporal “Silenci Matèric” de l’artista Joan B. Domènech que es podrà visitar fins al mes de desembre.

DIODE

Joan Torrentó – violí
Pau Mainé – guitarra

Duet format a Taller de Músics que ofereix un programa de melodies tradicionals catalanes i d’arreu del món, a més d’standards de jazz amb arranjaments propis, amb la intenció de rescatar el repertori folklòric passant-lo pel seu filtre personal, que beu de diferents estils musicals, però sense perdre l’essència de les arrels. Presenten el seu primer disc, Ethymos, format íntegrament per cançons tradicionals catalanes com “El testament d’Amèlia”, “Muntanyes del Canigó”,”El mariner” o “La cançó del lladre”.