Tot i les actuals circumstàncies de confinament provocades per la Covid-19, el Consell Comarcal de les Garrigues proposa, del 15 de maig al 7 de juny, una quarta edició virtual del projecte turístic “Les Garrigues en Flor”, amb l’objectiu d’animar els pobles de la comarca i veïns i veïnes a engalanar un any més els espais públics per donar color als carrers i municipis de les Garrigues.

El certamen d’enguany serà diferent, ja que no es farà el concurs com en les darreres edicions, però es manté l’esperit d’embellir la comarca i incentivar l’autoestima dels garriguencs i garriguenques envers els seus pobles. Així, s’emplaça a tothom que hi vulgui participar, a penjar fotografies dels espais guarnits a les xarxes socials amb l’etiqueta #LesGarriguesEnFlor20. Des dels perfils del Consell Comarcal a les xarxes socials s’aniran compartint aquestes imatges per aconseguir major visibilitat.

Des de la primera edició, aquest certamen pretén implicar els garriguencs/ques perquè guarneixin els seus carrers, places i balcons, en una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants virtuals poden descobrir la seva bellesa. Millorar la imatge dels pobles de les Garrigues com un element d’atracció per a la població en general i pels turistes, i prendre consciència del valor de l’espai públic com un element de qualitat de vida i atractiu turístic, són alguns dels objectius d’aquesta iniciativa.