El proper dissabte, 17 d’abril, a les 18,30h al Centre Cívic 1 d’Octubre de la Granadella i amb motiu de la celebració dels 50 anys de servei de la Biblioteca Emili Pujol del municipi, s’ha organitzat un acte d’Homenatge al Mestre.

L’acte consistirà en la presentació del llibre: “Emili Pujol Vilarrubí. Retrat d’un guitarrista” a càrrec de la seva autora, Maria Ribera. Aquest llibre ha estat editat conjuntament entre els Ajuntaments de la Granadella i Torrebesses, amb el suport de l’IEI de la Diputació de Lleida. Tots els assistents seran obsequiats amb un exemplar del llibre i una rosa.

A continuació hi haurà una actuació musical a càrrec de l’autora del llibre, Maria Ribera, acompanyada pel guitarrista Jordi Sàbat i de l’actiu rapsoda Glòria Ribera. Es podrà escoltar peces musicals a més de descobrir secrets i fets curiosos de la vida i l’obra del compositor granadellenc. L’acte acabarà amb una copa de vi.

L’activitat és amb aforament limitat, cal inscripció prèvia a la Biblioteca Emili Pujol de la Granadella i es realitzarà complint les mesures de seguretat amb motiu de la Covid-19.

Aquest és el primer acte de la celebració dels 50 anys de servei de la Biblioteca, durant l’any es realitzaran més activitats.