Aquest diumenge dia 11 d’agost s’ha fet l’exhibició de natació per part dels alumnes infantils dels cursets que s’han fet aquest estiu a càrrec del Consell Esportiu de les Garrigues.

Després de l’exhibició, el president del Consell Esportiu, l’alcalde Antoni Villas i els regidors d’esports i de Sanitat han repartit els diplomes als nens i nenes, junt amb un obsequi. Tot seguit petits i grans han gaudit dels inflables aquàtics de l’empresa Dakirol.

D’altra banda, aquest dissabte, 10 d’agost a la Pista del Parc Alegria, i com és tradició a Juneda pels preludis de la Festa Major, una associació junedenca s’encarrega de l’organització de l’Escala en Hi-fi en la que participen nombrosos voluntaris de la població.

Enguany, les noies de grup Xou de Juneda han agafat el relleu del Grup Estel Nou de Colònies, que han organitzat aquest festival durant varis anys.

En total 18 actuacions, que han fet gaudir a una pista plena de familiars i amics, i que ha finalitzat amb una sessió de disco mòbil.

Un altra activitat dins dels preludis de la Festa Major de la localitat, que ha tingut lloc aquest divendres dia 9 d’agost, ha estat la ballada de sardanes a la Plaça de l’Església de Juneda, amb la cobla Jovenívola d’Agramunt, organitzada per l’Agrupació Sardanista de Juneda.