El proper diumenge, 25 d’abril a les 12 hores, dins el marc dels actes de Sant Jordi de la Granadella, al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC), es presentarà el llibre de la periodista Laura Saula: ‘Terra de dones. Pageses de Catalunya.’

El llibre de l’editorial Fonoll és una oportunitat per parlar amb vuit dones pageses de diverses generacions d’arreu, des de les Terres de l’Ebre fins a l’Alt Pirineu, que expliquen les seves històries personals, inquietuds i visió del món rural. Compta amb els pròlegs de Teresa Jordà i Meritxell Serret, les primeres conselleres d’Agricultura dones del nostre país, i els textos van acompanyats amb fotografies del fotoperiodista Jordi Borràs, qui capta l’essència de les nostres pageses en la seva quotidianitat.

A la presentació hi assistirà l’autora, que conversarà amb una de les protagonistes del llibre, Ester Gomis, pagesa de Vilallonga del Camp (Tarragonès), que conrea avellaners, oliveres i ametllers, i amb pageses de la Granadella.

A l’acabar l’acte l’autora signarà llibres, hi haurà un tast guiat d’avellana, una degustació de productes de Cal Rosset i una copa de vi.

Laura Saula Tañà (Barcelona, 1986) es va llicenciar en Periodisme el 2008 (URL) i des d’aleshores ha fet de periodista freelance per a diferents mitjans, com el diari Ara, el magazín LA MIRA, la revista Capçalera o el suple-ment Lifestyle. Actualment també forma part de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Categoria: Cultura