Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu 10è Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de les Garrigues. Més de 400 obres de 13 col·legis diferents han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la pintura “Entre el Cel i la Terra” de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de “La Vinya dels Artistes”.

Les obres es poden visitar tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores, fins a finals de gener, i el lliurament de premis als guanyadors serà el proper dissabte, 21 de desembre, a les 17 hores. Després del lliurament de premis s’oferirà vi, turrons i refrescs a tots els assistents.

Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d’un dels vins Saó.

Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l’art va crear fa 10 anys aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a l’art i la cultura.