El celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles ha preparat la primera activitat d’aquest estiu que serà una exposició de Joanpere Massana amb el seu projecte ‘Diàlegs amb la terra’, una selecció d’obres de diferents sèries que volen dialogar amb els paisatges de les vinyes i integrar-se a aquestes. 

El celler ha organitzat una jornada de portes obertes, el 12 de juny, on l’artista farà una visita guiada, a les 12 hores, i s’oferirà un tast de vins gratuït als assistents, que caldrà que facin inscripció prèvia.

Exposició ‘Diàlegs amb la terra’

Segons expliquen des del celler, la instal·lació ha estat creada a partir d’un espai i barreja obres de gran format de la sèrie de l’autor ‘Aire’. D’aquesta manera, “el discurs és complementat amb assemblatges de la sèrie ‘El llibre de les flors’ que fan referència, pels materials emprats (fustes velles trobades, antigues joguines de fusta en desús, cicatrius del temps, etc.), a la idea de l’efímer”. Segons Massana, “són objectes, formes i escultures amb voluntat bi i tridimensional on la policromia, les incisions, els escrits i reflexions sobre elles mateixes tenen una voluntat tautològica”.

Amb aquesta exposició, Massana explica que ha aconseguit “crear un ambient en sintonia amb l’entorn i en connexió amb la terra i realitzar una proposta poètica sobre la reflexió i la importància d’aturar-se en el camí per degustar les petites grans coses que tenim al nostre entorn”.