El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) de la Granadella ha organitzat, pel proper dissabte 12 de desembre a les 19 hores, un debat virtual sobre Land Art, amb el títol: “Land Art, per què?”.

El debat comptarà amb Sergi Quiñonero i Susana Malagón, artistes seleccionats per Oliverart en la modalitat de passeig escultòric els anys 2019 i 2020 respectivament, i serà moderat per l’artista Sergi Gonzàlez, escollit per Oliverart 2020 en la secció d’exposicions temporals. A la jornada es debatrà la finalitat del Land Art, art a la natura, des de la perspectiva dels mateixos artistes.

En la mateixa sessió es presentaran també les base de la quarta edició d’Oliverart 2021, que compta amb dues categories: la modalitat 1, exposicions temporals a la sala d’exposicions del CCOC, i la modalitat 2, obres per a ser instal·lades de manera permanent a l’exterior, al passeig escultòric del Mirador del Coll de Bovera.

Els projectes que es poden presentar han de ser de qualsevol disciplina artística com: la pintura, la il·lustració, l’escultura, la fotografia, el videoart o qualsevol forma de creació contemporània, i la temàtica ha de ser referent a conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat del territori.

L’any 2020 van ser seleccionats en la modalitat d’exposicions temporals: El paisatge de l’oli, de Jordi González, Cosmologies, de Sergi Quiñonero, i La Vall Major de Bovera des d’un altre punt de vista, d’Alba Lorenzo; i respecte a la modalitat passeig escultòric es va escollir: Buida-ment, de Marta Pruna i El cor del mirador, de Susana Malagón.