El Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha fet entrega dels premis a la primera edició del concurs fotogràfic d’Instagram “Les Garrigues des de l’aire”. L’objectiu d’aquest concurs ha estat obtenir un fons fotogràfic aeri de la comarca i fomentar la participació de la ciutadania. A més, el certamen té la finalitat de difondre les Garrigues a vista d’ocell i promocionar la comarca a nivell cultural, turístic i paisatgístic.

Al concurs ha pogut participar qualsevol persona amb imatges de la seva autoria obtingudes des de l’aire (dron, vol en globus, grua elevadora, etc.). Les fotografies no han d’haver estat publicades, divulgades o premiades amb anterioritat, ni cap tercera part pot tenir llicència o drets sobre les imatges presentades al concurs.

S’han atorgat cinc premis a les millors fotografies aèries presentades al concurs, amb quanties que van dels 50 al 150 €.

El jurat del premi ha estat format per tècnics del Consell Comarcal, una persona representant de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i una del patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.