Dilluns dia 19  s’ha projectat la pel·lícula infantil en català, En Ralph destrueix Internet, a la plaça de l’Església.

El dimarts dia 20 de 5 a 8  de la tarda, el grup Kabriolarts ha ofert un Taller de circ als més petits a les piscines municipals, tallers de construccions de malabars i taller pràctic de circ amb malabars, acrobàcies, disfresses i maquillatge.

El mateix dia, a les 21.30, el periodista esportiu de TV3, Francesc Latorre ha presentat el seu llibre Cop de teatre! Els secrets d’onze anys explicant la Fòrmula 1 a TV3, de l’Editorial Fonoll de Juneda.

Dimecres dia 21, a partir de les 7 de la tarda, al carrer de Roger de Llúria, tindrà lloc el 35è Concurs de dibuix mural al Terra i a les 21.30 als antics rentadors municipals la nit poètica dels Premis Joan Duch i Carles Hac Mor, en la que es presentaran els llibres guanyadors d’enguany amb la participació del grup Tarta Relena i la col·laboració de la poetessa Meritxell Cucurulla-Jorba.

El dijous dia 22 es disputarà al camp municipal d’esports el Triangular de Futbol de Festa Major, amb els equips CF Juneda, CF Alcarràs i Atlètic Segre, que inclourà la presentació de l’equip.

Tot seguit a les piscines tindrà lloc un concert amb els grups La Reixa, DJ Rico i Dj Anny.

Categoria: Cultura