Fulleda ha posat en marxa una nova edició de la Setmana Cultural que començarà aquest diumenge, 25 de juliol, i s’allargarà fins a final de mes. Les activitats començaran amb la inauguració de la vintena edició i la presentació del poemari ‘T’ho diré a cau d’orella’ d’Anna Rufié amb un recital de poesia, música i dansa, a les 19.30 hores.

L’endemà, el dilluns, 26 de juliol, es farà la presentació del projecte ‘Fulleda, turisme actiu’, una proposta que té com a objectiu “posar en valor i donar a conèixer els grans actius naturals, paisatgístics, culturals i patrimonials de la població i el seu terme”. El dimarts, a les 19.30 hores, es farà el recital teatralitzat ‘He besat la terra humida’ a càrrec de la companyia Cassigalls. El dimecres, 28 de juliol, tindrà llocs la jornada Espais de Memòria amb una caminada i una xerrada sobre la guerra civil.

El penúltim acte es farà el dijous, 29 de juliol, a les 19.30 hores, amb la presentació del llibre ‘Trascender el abuso’ de l’autora Anna Maria Gili Magriñà. Finalment, el divendres, hi ha prevista la presentació del projecte ‘Mengem Garrigues’.