El grup la Manreana obrirà el proper cap de setmana (21 i 22 de setembre) el primer Parc Temàtic familiar de Lleida:  La Manreana Parc.

Donada la poca oferta d’activitats familiars a Lleida i província, l’empresa ha treballat durant mesos per oferir un nou producte per a famílies: s’han adaptat totes les instal·lacions de la granja i de Vimferri (centre de natura i fauna) per acollir visites de manera que el visitant és podrà passejar per les instal·lacions coneixent les més de 50 espècies d’animals que s’hi poden trobar (totes identificatives amb fitxes informatives).

A més, s’oferiran activitats guiades teatralitzades cada cap de setmana i festius on els visitants podran conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. A més, tindrà lloc d’un mercadet de productes que s’elaboren a la mateixa granja escola.

Un cop al mes tindrà lloc un cap de setmana extraordinari temàtic on es multiplicaran les activitats i haurà la possibilitat de quedar-se a dormir. Trobareu aquests caps de setmana temàtics a l’arxiu adjunt així com el detall de la primera activitat: Tornem al cole!

S’està habilitant una nova pàgina web on es podran reservar entrades i conèixer al detall totes les nostres activitats.

La Manreana es va inaugurar l’any 2007 i després de 12 anys, ara fa aquest pas important per tal de ser el referent en l’àmbit del lleure i del turisme familiar i de proximitat a Lleida.

Categoria: Cultura
Etiquetes: ,