El parc organitza els dies 6, 7, 8, 14 i 15 un dia d’activitats al voltant de la recerca del nostrat i tradicional tió

Com anunciaven els responsables de la Manreana en el moment de la presentació de les activitats del parc, la de Busca el tió serà de les més multitudinàries. A una setmana de l’inici d’aquesta activitat ja compta amb un centenar de participants. La proposta té un clar centre d’interès i objectiu per les famílies: l’esforç comú per arribar a un objectiu.

Aquí les activitats detallades:

On és el tió? L’oncle Buscall és el portaveu de l’associació de tions i encarregat de que arribin els tions a les nostres cases. Aquest any té un gran problema: els tions s’han revoltat i volen que els anem a buscar, però ell sol no pot fer-ho. L’ajudem?

Gimcana “Busca el tió”. Amb les pistes que ens donaran uns personatges molt coneguts anirem superant proves per aconseguir un retall del mapa que ens portarà a trobar el teu tió.

Contacontes itinerant. Tot passejant per la granja, el Tiko ens explicarà una coneguda història, però d’una manera diferent: els nostres animals seran els protagonistes! 

Il·luminació de l’arbust dels desitjos. Durant tot el dia podràs escriure i penjar desitjos al nostre arbust màgic.

Gran cagada del tió. Fi de festa amb la Manri, el Tiko, música i regalets per a tothom.

ALTRES NOVETATS DEL PARC

– El dia 31 de desembre celebra el cap d’any al parc amb sopar amb bufet lliure, dormir i esmorzar.

– Incorporació de dos nou animals, les Alpaques, aquí algunes curiositats: Són originaries del Perú, fa més de 6.000 anys, les seves llanes son molt suaus i imiten el cotó i fan un soroll molt curiós.

La Manreana parc està obert tots els dies de l’any i els caps de setmana i festius (menys el de gener, febrer, juliol i agost) s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. A més d’un mercadet de productes, tombs en poni i dinar de bufet lliure. A banda de les activitats, els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.

Categoria: Cultura