L’Ajuntament de Castelldans ja ho té gairebé tot preparat per a la Festa Major de la localitat que tindrà lloc del 6 a l’11 de setembre.

La festa començarà, com és habitual, amb l’escala en Hi-fi organitzat pel grup de joves Lo portal de Castelldans, el divendres a les 9 del vespre.

Entre les moltes activitats, destaca el concert del Grup de Versions Tremendos, que tindrà lloc el dijous a la matinada al pavelló. Per als més joves, l’oferta inclou els DJs locals Nis i Tanguetes, els dimarts i dimecres, DJ Laro el dijous; divendres, el grup de versions Band The Cool, el cantautor Baya Baye i el DJ Matt Lasong; i dissabte a la matinada, els DJs MonxoBlazy i la xaranga Bsumeta.

Com a novetat, el divendres 9 de setembre, hi haurà una holi party a la pista de volley platja de la zona esportiva i al vespre visitaran la localitat els castellers ‘Els Falcons de Vilafranca’.

Ll’orquestra Selvatana, oferirà dimecres un ball de tarda i un concert de nit; dijous, el ball i el concert aniran a càrrec del Cafè Trio; divendres, La Band Gogh i dissabte Junior’s.

La UE Castelldans s’encarregarà de la llonganissada del dimarts al vespre i el dissabte, a les 6 de la tarda, es disputarà la 4a edició del trofeu Emili Amill, entre la UE Castelldans i el CF Vallfogona de Balaguer.

Per als més petits també hi hau`ra una àmplia oferta, amb la música del Marc Anglarill, dimecres; festa de l’escuma i fustes i fustetes, dijous; inflables, divendres i tobogan gegant, dissabte.

L’oficina jove de les Garrigues i l’associació de joves Lo portal de Castelldans organitzen per dimecres una xerrada/taller contra les violències sexuals,  dirigida als majors de 14 anys, al pavelló.

El darrer dia tindrà lloc la projecció a la Sala de la Llar de la pel·lícula inspirada en la vida de Céline Dion, Aline, i al vespre l’actuació de Cristian Mòdol, que oferirà un repertori de música catalana.

L’artista local Digna Gros mostrarà del 7 al 10 de setembre, al Centre de Serveis l’Esbarjo, una exposició de vestits en homenatge als vestits de ball de tarda de les festes majors de poble, i el divendres i dissabte a les 8 del vespre en farà una visita guiada.

Categoria: Cultura