L’organització de la Marxa de la Boira, a càrrec de Boira Experience, ha pres la decisió d’ajornar la celebració de la 7a edició prevista pel dia 10 de gener de 2021.

L’organització que ha volgut esgotar les opcions per la seva celebració, ha valorat i estudiat les fases de desescalada, però finalment no ha vist factible el desenvolupament d’una activitat com la Marxa de la Boira i poder garantir al mateix temps la seguretat de tots els seus participants.

L’organització, en aquest sentit, prefereix ajornar aquest esdeveniment fins a l’any 2022: «Una decisió difícil, però necessària per col·laborar amb la lluita contra aquesta crisi sanitària mundial generada per la COVID-19».

Cal recordar que la Marxa de la Boira està inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat i que acostuma a cridar una mitjana de 800 persones, no és una marxa competitiva i té com a finalitat donar a conèixer el territori, el paisatge i conscienciar als seus participants sobre la importància de la conservació del medi ambient.


«Des de l’organització seguirem treballant per a celebrar junts la pròxima edició el 2022» apunta Irene Barón coorganitzadora de la marxa, «Esperem que els mesos vinents ens ofereixin un escenari més cert i segur del què vivim ara»