Tindrà lloc el pròxim dia 01/03/2020 a les 08.00h (recorregut llarg) i 09.00h (recorregut mitjà i curt) a la localitat de Fulleda.

Aquesta marxa consta de tres recorreguts de 10, 18 i 30 quilòmetres.

  • El recorregut curt amb 10 quilòmetres i amb desnivell acumulat positiu de 344 m, no té cap dificultat tècnica.
  • El recorregut mitja amb 18 quilòmetres i un desnivell acumulat positiu de 699 m, té algun tram de difícil progressió i algun tram tipus sender.
  • El recorregut llarg amb 30 quilòmetres té un desnivell acumulat positiu de 1.406 m amb molts trams de difícil progressió i bastants trams de sender. Només apte per gent que estigui acostumada a caminar aquestes distàncies i aquest desnivell, abstenir-se de provar aquest recorregut si no s’han caminat aquestes distàncies o desnivells amb anterioritat.

Les tres distàncies són per a que tothom pugui escollir el recorregut que millor s’adapti a les seves condicions físiques.

Aquest any i degut a les devastadores inundacions que han sofert les Garrigues i en concret el terme municipal de Fulleda, iniciarem una campanya de donacions per poder recuperar el màxim de construccions de pedra seca que s’han malmès degut als aiguats. Podreu col·laborar amb aquesta iniciativa mitjançant el camp “Donatiu reconstrucció pedra seca”, que trobareu al formulari d’inscripcions.

Com cada any, us avancem que els recorreguts de l’Heroica són 100% diferents als dels 3 anys anteriors.

Com cada any, tots els participants podran gaudir d’una bossa obsequi,els avituallaments amb productes de proximitat i un entrepà de formatge o llonganissa en arribar.

Les inscripcions ja estan obertes, recordeu que podeu gaudir del preu de les inscripcions anticipades reduïdes fins al 24/02/2020. INSCRIPCIONS

La Marxa Heroica forma part del conjunt de marxes saludables de Marxa.cat i aquest any es troba en la seva quarta edició. Està organitzada per l’Ajuntament de Fulleda i Boira Experience amb la col·laboració de diferents empreses.