Aquest diumenge 19 de maig ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal de Juneda la gala de la secció de Xous del CH Juneda. La gala ha comptat amb la col·laboració dels patinadors del Club Patí Borges, del Club Patí Mollerussa, del Club Patins de la Bordeta i del Club Patí Alcover, també del grup xou màster de Reus i i els grups de gimnàstica artística de San Carles de la Ràpita i Inef Lleida, l’escola dance de l’Acadèmia escola d’Almenar, Dansa Estil de les Borges Blanques i l’escola de ball de la casa d’Andalusia de Lleida.

Al finalitzar les actuacions s’han presentat les patinadores del proper curs del CH Juneda i s’han sortejat un total de 40 lots de regal entre els assistents. 

D’altra banda, les seccions de funky i de ballet del Grup l’Esclat de Juneda han celebrat el fi de curs amb un festival dedicat a la música de pel·lícula, amb dos sessions al Teatre Foment, la primera el dissabte a les 6 de la tarda i la segona diumenge a les 12 del migdia.

Els alumnes de ballet i funky han interpretat damunt de l’escenari un total de 15 peces, amb músiques de pel·lícules tan emblemàtiques com El Rey LeónAlicia en el País de las MaravillasShrek ó Bohemian Rhapsody, entre altres. Al finalitzar, tots els alumnes, acompanyats dels professors, han sortit a l’escenari per ballar el Eye of The Tiger, de la pel·lícula Rocky.

Categoria: Patins