L’Ajuntament de Castelldans ha dut a terme aquest divendres dia 27, al vespre, la desinfecció a fons dels carrers de la població, tal i com ja s’ha fet en altres localitats.

Si el temps ho permet, la desinfecció es realitzarà cada dilluns i divendres a les 8 del vespre.

L’alcalde Conrad Llovera demana a la població que segueixi extremant les precaucions i que procuri, en la mesura que els sigui possible, que no surtin de casa.

Castelldans de moment no té cap cas confirmat de contagi. El telèfon de l’alcalde està a disposició dels veïns que es trobin en situació vulnerable, per tal de determinar les seves necessitats per si els cal proveir d’aliments o medicaments.

El consultori local, al igual que els de la resta de poblacions de la comarca, està tancat, i només es pot consultar amb la metgessa i la infermera de forma telefònica. Les oficines municipals també estan tancades al públic, i es recomana fer la realització de tràmits via telemàtica o per telèfon al 973 12 00 02.

Mascaretes per a la població

Amb la col·laboració de nombrosos vilatans s’han confeccionat fins al moment 260 mascaretes de cotó, que l’Ajuntament s’ha encarregat de repartir entre la població .

Iniciatives per fer més agradable el confinament

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal i l’escola Timorell han posat en marxa a través de les xarxes una iniciativa per tal que el estar tancat a casa es faci més suportable. Cada setmana proposarà un repte per a tots. S’ha començat proposant que realitzin un relat, conte o poesia sobre el confinament. Amb tots els relats es farà una exposició per Festa Major i un certamen literari.

Categoria: Societat