Aquest dissabte, 27 de juny, s’ha inaugurat la temporada de les piscines municipals de Castelldans, amb les degudes mesures de seguretat corresponents.

L’Aforament del recinte no pot superar les 105 persones i serà el socorrista el responsable de controlar que no es sobrepassi aquesta quantitat.

A l’entrar els usuaris han de netejar-se el calçat amb una catifa desinfectant i també tenen a la seva disposició gel hidroalcohòlic, en diferents punts del recinte.

Dins de l’aigua no poden estar-s’hi més de 30 persones, a la piscina gran; i 10 a la petita. L’ús del trampolí està prohibit.

A la zona de la gespa de les piscines hi ha marcades parcel·les de 2 metres per mantenir la separació de grups. Només aquelles persones que formen unitat familiar podran estar a la mateixa parcel·la. No es permet entrar cap hamaca, cadira o similar, només les tovalloles.

Castelldans no ha establert franges horàries, però la piscina tancarà durant una hora al migdia, moment durant el que es realitzarà una desinfecció general. Un cop tancada la piscina a les 8 del vespre, es farà una altra desinfecció. També es realitzaran controls periòdics de la qualitat de l’aigua.

Els vestidors estaran tancats i per accedir als lavabos s’haurà de demanar la clau al responsable del bar, al que només hi podrà entrar una persona cada vegada.