Empreses alimentàries del municipi han fet importants donacions dels seus productes per a ajudar en la crisis social i sanitària del COVID-19. A més, diàriament es reben aportacions anònimes de gent del municipi que vol ajudar.

Pel que fa a nivell social, l’empresa Masia Tero ha fet una donació de 600 plats precuinats, l’empresa alimentària URGASA ha fet una donació de 1000 pollastres picantons a la semana, mentre duri aquesta situació excepcional i l’empresa de Dolços Orteu també ha fet una donació dels seus productes. Aquestes importants aportacions s’han destinat a les tres residències de l’associació Talma i a la gent amb necessitats del municipi.

Des de l’Ajuntament, amb el Casal Parroquial i Càrites Juneda, amb la col·laboració de comerços locals, ha iniciat una campanya solidària de recollida d’aliments que pretén ampliar el subministrament que es realitza a les famílies vulnerables de Juneda ja què s’ha detectat un augment de necessitats.

A més, a nivell sanitari, diverses empreses locals han fet una donació de material de protecció, que habitualment utilitzen per al desenvolupament de les seves tasques, a les residències del municipi. Des de l’emissora municipal (Ràdio Juneda) s’ha coordinat una gran quantitat de voluntàries i voluntaris que han dedicat esforços en construir material de protecció (mascaretes, bates, etc.) que també ha arribat als sectors sociosanitaris del municipi.

Categoria: Societat