Amb l’objectiu de continuar treballant la participació de les persones joves, l’Oficina Jove de les Garrigues, amb la col·laboració del Servei d’Atenció Integral (SAI) i del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Consell Comarcal de les Garrigues, ha creat el Challenge Kahoot, un concurs setmanal que començarà el pròxim dimecres, 29 d’abril. Cada setmana, a través del compte d’Instagram de l’Oficina Jove de les Garrigues, es facilitarà un codi per entrar a un test d’una temàtica concreta sobre salut, territori, treball, etc.

La idea d’aquest concurs parteix de la impossibilitat de dur a terme les dinamitzacions previstes als centres d’educació secundària on, a través del projecte Apropa’t, es treballaven tot un seguit de temàtiques d’interès jove.

Cada setmana hi haurà una persona guanyadora que serà guardonada amb un lot de material divers i, a més a més, entrarà al sorteig del premi final que consistirà en un lot de productes de les Garrigues produïts per joves emprenedors de la comarca.