La crisi sanitària que ha provocat la COVID-19 ha posat al límit els centres sanitaris, els centres residencials i les organitzacions socials que veuen la falta de material de protecció com un problema que cal solucionar. La crisi sanitària no ha acabat i, segons les autoritats sanitàries ni tan sols, hem passat l’equador d’aquesta situació.

Des de l’Associació Talma saben que l’atenció a les persones és ara més important que mai i els professionals d’atenció, des dels sanitaris fins als educadors i gerocultors, han de treballar amb unes garanties de seguretat, per elles i per les persones que atenen.

Per això han iniciat una campanya de micromecenatge per adquirir una impressora 3D i poder contribuir a la fabricació de material de protecció per a totes els centres i entitats de la província de Lleida. Gràcies a aquest aparell podran fabricar, sobretot, pantalles transparents protectores
de tota la cara, un EPI que s’ha considerat molt efectiu en sanitaris i personal d’atenció per la seva comoditat i facilitat per desinfectar-lo tantes vegades com sigui necessari ja que és reutilitzable.

Si superen la quantitat demanada destinaran els diners a comprar material sanitari i més equips de protecció individual (EPIS): pantalles de protecció, mascaretes i protectors per les portes dels centres.

Més informació a:
https://www.gofundme.com/f/covid19-impressores-3d-x-materialprotecciolleida