El passat divendres, 13 d’agost, una quarantena de persones van participar en la caminada solidària contra el càncer que es va fer a Castelldans i que estava organitzada per la Junta local de l’AECC.

La caminada, que tenia com a objectiu l’observació de les llàgrimes de Sant Llorenç, va començar des de la Plaça Catalunya i els caminadors van fer un recorregut fins a l’ermita de la Mare de Déu de Montserrat per tal de captar la pluja d’estels. Abans d’iniciar la caminada, les voluntàries de l’associació van repartir una bossa amb material de l’AECC i botelles d’aigua i coca entre els participants.

Aquest és un dels actes que ha organitzat l’associació durant aquest mes per recaptar fons per la lluita contra el càncer. El primer es va dur a terme el passat dissabte amb una tómbola solidària on es van recaptar més de 1.000 euros. 

Altres activitats

L’Associació lo portal de Castelldans, amb la col·laboració de l’Ajuntament i l’Oficina Jove de les Garrigues, ha organitzat aquest dissabte a Castelldans, a la pista annexa al camp de futbol sala, una activitat de Làser Tag, que s’ha desenvolupat de les 8 fins a les 11 de la nit.

La nit del dissabte, van actuar el duo Julio i Lidia a la Plaça Catalunya, que ha amenitzat la nit calorosa amb els seus ritmes brasilers i de boleros.