El pròxim cap de setmana, 1 i 2 de juny, té lloc a tot Catalunya l’activitat “Benvinguts a Pagès”, una iniciativa per apropar el món rural a la població i que ha arrelat a la comarca de les Garrigues, que enguany compta amb 10 explotacions que hi participen, 11 allotjaments, 10 restaurants i 20 activitats complementàries. 

Es tracta d’una activitat gratuïta per gaudir en família, conèixer de primera mà com es produeixen els aliments que arriben a taula i tastar els productes de la terra. En concret,a les Garrigues els visitants podran gaudir de l’oli d’oliva verge extra, el vi, el cava, les herbes aromàtiques, la mel, la fruita seca, les verdures i hortalisses i els bolets.

A més, 10 restaurants de la comarca se sumen al “Benvinguts a Pagès” i ofereixen menús especials durant el cap de setmana amb plats típics de les Garrigues elaborats amb productes de proximitat. I també hi participen 11 allotjaments garriguencs on poder passar el cap de setmana i fer un seguit d’activitats complementàries per conèixer les Garrigues.

Més informació del “Benvinguts a Pagès” a la pàgina de Turisme de les Garrigues i del Consell Comarcal: 

http://www.ccgarrigues.com/ca/elconsell/noticies/benvinguts-a-pagas-a-les-garrigues-525

Llistat de les explotacions que es poden visitar a les Garrigues, restaurants, allotjaments i activitats complementàries a la pàgina del “Benvinguts a Pagès”:
https://benvingutsapages.cat/#!/comarca/garrigues

Bee-Happy