L’agrupació Ilerdenca de Pessebristes encomana cada any la composició d’una Nadala plenament lleidatana, tant pels autors de la lletra i la música com per la seva temàtica. Enguany, la nadala inèdita comptarà amb la lletra de la castelldanenca Teresa Rebull Nogués i música del seu fill Josep Maria Farré Rebull.

La nadala ‘Pastorets de Betlem’ s’estrenarà aquest dissabte, 21 de desembre a les 19 hores, al Saló de Plens del Palau de la Paeria, després de la lectura del Pregó de Nadal a càrrec del paer en cap Miquel Pueyo. La Coral l’Olivera de Castelldans serà l’encarregada de cantar-la, juntament amb altres nadales del seu repertori. L’Acte suposa l’obertura del Cicle de Nadal de l’Agrupació Ilerdenca de pessebristes.

El mateix dissabte al vespre, a la sala de la Llar del Productor de Castelldans, després del sopar popular organitzat per l’associació de joves lo Portal de la localitat, tindrà lloc la tradicional Festa de Nadal del Jovent, que han anomenat enguany Carbassot-Fest, amb el grup lleidatà de versions A Kontra Korrent i el djs Jordi Laro i Dj Bleizy.

Categoria: Cultura
Etiquetes: ,