Aquest dissabte, dia 15 de juny a les 12 hores, el cor norueg Os Kammerkor ha realitzat un concert a la sala de bótes de Mas Blanch i Jové en la seva gira per Catalunya.

Os Kammerkor procedeix de la part occidental de Noruega, concretament d’una petita ciutat, Os, propera a la casa del gran compositor Edward Grieg. Fundat el 1976, Os Kammerkor està format per 27 cantants, dirigits per Ann Elisabeth Tveit. El seu repertori és variat, ja que a més de música de Greig, el cor cantarà cançons i himnes populars clàssics, tant en noruec com en anglès i en castellà. Una oportunitat per apropar-nos a la sonoritat de la cultura noruega i revisar alguns clàssics moderns occidentals.

El concert al celler Mas Blanch i Jové ha estat gratuït i una hora abans, a les 11 hores, ha tingut lloc una sessió de portes obertes per poder visitar el celler i degustar els olis de Molí del Set, amb pans i xocolata. També hi ha hagut una barra dels vins Saó del celler a preus populars.

Aquest concert s’emmarca dins la gira que Os Kammerkor realitza per Catalunya i ha continuat amb un concert benèfic el mateix dia 15 al vespre a la catedral de Tarragona.