La rua del Carnestoltes 2020 de les Borges Blanques ja compta amb 11 comparses i 2 carrosses inscrites, tot i que encara tenen temps per formalitzar la participació fins el mateix dissabte, 29 de febrer. Igualment, segons han donat a conèixer des de la Comissió de Festes, encarregats d’organitzar la celebració amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, més de 300 persones ja s’han apuntat al Sopar Popular que tindrà lloc el mateix dissabte, al Pavelló de l’Oli de la capital de les Garrigues.

La rua de Carnaval s’iniciarà a les 18 hores des de la Plaça Europa i anirà acompanyada del grup de percussió Brincadeira. A continuació, tindrà lloc la Festa Fluor amb el Dj Adrià Ortega, que comptarà amb  animació, maquillatge fluorescent i obsequis led per als i les participants. Cal destacar que l’organització premiarà les millors disfresses de la vetllada.

A les 22 hores, hi ha previst el Sopar Popular amb entrepans de llonganissa i formatge, més refresc, per 5 euros, que anirà a càrrec de la Penya Cargoli i el Grup de Joves. En acabar el sopar, hi haurà l’actuació del grup de versions La Banda Biruji i sessió amb el conegut Dj Ernest Codina, i la nit finalitzarà amb l’actuació del Dj Fontàs.