El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) ha organitzat pel dijous, 21 de maig a les 19h, un taller virtual de cuina saludable amb oli d’oliva verge extra amb la metgessa nutricionista Antonieta Barahona i amb Alexa Trilla, mare i filla que han unit les seves passions i professions durant aquest confinament.

El taller s’emetrà en directe pel compte d’Instagram del Centre de l’oli @culturadeloli.

Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida, màster en nutrició i ciències dels aliments, professora de la universitat de Lleida i directora de  Clínica de Nutrició i la seva Aula de cuina. (www.antonietabarahona.com)

Alexa Trilla és arquitecta i cuinera. Va estudiar Food Design a Itàlia i els seus projectes l’han portat a Hong Kong, Macau, Londres, França, Itàlia i Istanbul. Ara té el seu propi estudi Archicookture on uneix cuina, disseny i art. (www.archicookture.com)

Amb aquesta activitat el CCOC pretén continuar difonent la cultura de l’oli en aquests dies de confinament amb motiu del Covid-19.