El Sindicat de Tarrés inaugura el dissabte, 1 de juny, una nova exposició, en aquest cas de l’artista lleidatà Rubén López, conegut amb el sobrenom de Rulo. El grafiter, il·lustrador i tatuador autodidacte portarà a Tarrés una selecció dels seus grafits de la col·lecció Mundo Malo, en la que deixa patent la seva particular interpretació del món que deixarem a les futures generacions. Es tracta d’obres fetes amb spray sobre base de fusta, en les que empra la mateixa tècnica que quan elabora un grafit.

D’altra banda, una segona part de l’exposició la conformen quatre obres que van sorgir de la Covid, un temps en què Rulo admet que va aprofitar per “pensar experimentar i crear”. En aquest cas són quadres amb efecte cubisme, tres dimensions i molt color, “per contrarestar la situació tan grisa que vam patir durant aquell període”, comenta.

L’exposició de Rulo romandrà oberta al Sindicat de l’1 al 30 de juny. L’acte d’inauguració tindrà lloc el dissabte, 1 de juny, a les 12.30 h, a la Sala d’Exposicions del Sindicat de Tarrés (C/ Montserrat, 7). Els horaris d’obertura de la sala són de dilluns a dijous, de 9.00 h a 15.30; divendres, de 8.15 h a 15.30 h i de 18.30 h a 22.30 h; dissabtes, de 8.15 h a 23.00 h; i diumenges i festius, de 8.15 h a 18.00 h.

Categoria: Cultura