El curs “Eines formatives i de suport als allotjaments de les Garrigues”, promogut pel Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha organitzat avui la primera de les visites previstes a diferents espais d’interès de la comarca, un cop finalitzats els seminaris formatius que han tingut lloc durant els mesos de març, abril i maig. En concret, una quinzena de persones de deu allotjaments diferents han visitat avui la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové a la Pobla de Cérvoles i el Castell de la Floresta. 

El pròxim dijous visitaran Mas de Melons a Castelldans i l’Univers Marta Pruna – Camí dels 7 Sentits a Cervià de les Garrigues. Dilluns vinent es desplaçaran a Bovera per conèixer el projecte de desenvolupament agroalimentari sostenible que l’Associació Trenca té a la localitat garriguenca i visitaran el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya i el Museu de l’Oli a la Granadella.

En total han seguit el curs 25 allotjaments de la comarca, que han rebut formació sobre les tendències de futur i innovació en el sector turístic; creació de productes turístics i experiències col·laboratives; l’estratègia i models de negoci innovador i col·laboratiu, i la comunicació i comercialització de l’oferta turística del territori. A més, els allotjaments participants han rebut un assessorament personalitzat a fi de millor el seu establiment.

El curs té com a principal objectiu oferir eines formatives i de suport perquè els allotjaments de la comarca siguin més competitius.