ESPECIAL – Revetlla de Sant Joan a les Borges Blanques

Aquest any, l’Ajuntament de les Borges Blanques s’ha vist obligat a modificar els actes previstos per la revetlla de Sant Joan, va donar el tret de sortida amb la companyia de teatre Lleidatana Fadunito, adaptant un espectacle juntament amb La Festa Sobre Rodes de OA2 Produccions, fent una discoteca mòbil infantil amb la típica continua interacció i les grans cames que caracteritzen a la companyia, i d’aquesta manera facilitar el distanciament social.

En aquesta ocasió, la flama del Canigó, enlloc d’anar directe al Passeig del Terrall, va fer un recorregut pels carrers del poble amb diverses entitats del municipi.

Els Diables Borjuts i els Diables del Grup Recerca, es van encarregar de l’espectacle de pirotècnia, aquest cop es va buscar 2 punts visibles del poble, per evitar d’aquesta manera les aglomeracions. Finalment el castell de focs i seguidament van tancar la nit amb La Festa Sobre Rodes i el dj Moncho fent un recorregut pels carrers i parades en les terrasses o en alguns altres punts.