“Mengem Garrigues”, la xarxa de productors per la distribució conjunta de productes de proximitat, va creixent

Mengem Garrigues és una xarxa de productors i elaboradors de la comarca, que s’agrupen per compartir les seves necessitats i trobar solucions conjuntes. La iniciativa va començar amb 9 productors i elaboradors però el projecte té com a objectiu créixer i ser una eina al servei de tots aquells productors que es vulguin sumar al projecte.

El grup inicial de Mengem Garrigues representa una diversitat de productes com: carn de ramat, ous ecològics, llet i derivats, mel, oli verge extra, pa artesà, fruites i verdures ecològiques, vi d’agricultura regenerativa i licors artesans, prioritzant els productors i elaboradors ecològics o que produeixin amb criteris ambientals.

A través d’una botiga online (mengemgarrigues.cat) es poden comprar tots els productes dels elaboradors de la xarxa; i grácies a un sistema de centralització de comandes es distribueix cada 15 dies per les comarques de Les Garrigues, el Pla d’Urgell i el Segrià. Una manera ben senzilla d’ajudar al productor de proximitat en aquests moments difícils en els que ens trobem.