Els alumnes de la Llar d’Infants Municipal de les Borges Blanques han interpretat aquest dijous, 19 de desembre, la seva tradicional funció de Nadal. L’espectacle ha donat el tret de sortida a les 10 del matí, aplegant els pares, mares i familiars al poliesportiu del recinte escolar, que no s’han volgut perdre el conte interpretat pels infants i han acabat fent cagar el tió tots plegats.

D’altra banda, aquest divendres, 20 de desembre, a les 21 hores, es representarà la tradicional obra “Els Pastorets” de Josep Maria Folch i Torres de la mà de diferents veïns de les Borges i amb música i dansa en directe, i entrades a un preu de 5 euros, al Pavelló Francesc Macià.

Dissabte, arribarà el torn del 23e Sardanadal al Pavelló de l’Oli, amb la Cobla Orquestra Selvatana, pel que a les 18 hores hi ha prevista una exhibició i ballada de sardanes amb la Colla del Casal de la Gent Gran i la colla Brut Natura, amb entrada gratuïta. Seguidament, a les 22:30 h, hi ha previst el gran concert i ball de nit, amb entrada a 6 euros, organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la capital garriguenca.

Per la seva banda, el Centre Excursionista Borges – Garrigues també ha organitzat per aquest diumenge, 22 de desembre, la seva habitual pujada del pessebre al cim dels Bessons, especialment pensada per a les famílies i els infants. L’activitat s’iniciarà a les 10.30 hores al local de l’entitat (al carrer Catalunya, al 1r pis del poliesportiu Francesc Macià) amb la creació de les figuretes del pessebre i, a continuació, tots els participants aniran en caminant fins al Pla del Pepe (4 quilòmetres), des d’on es realitzarà l’ascens al cim dels Bessons i es renovaran les figures del betlem de l’any anterior.

Finalment, el mateix diumenge, a les 18 hores, se celebrarà el concert Camerata Adagio, en homenatge a Gerard Bellmunt, a l’Església Parroquial de les Borges Blanques, i amb la col·laboració de Coral Montserratina de Raïmat, l’Orfeó Nova Tàrrega i Kelly de KOERS.

Categoria: Cultura