La Guia de Vins Gourmets, una prestigiosa guia de vins espanyola, acaba de treure al mercat l’edició de l’any 2020 que inclou la referència de més de 4.300 vins tastats a cegues per professionals del món vinícola.

La Guia de Vins Gourmets ha puntuat el vi Saó Abrivat 2016 amb 92 punts sobre 100 i l’ha inclòs dins del Quadre d’Honor per haver obtingut una puntuació superior a 91 punts i tenir un preu mig inferior o igual a 15€.

El Saó Abrivat 2016 és un vi del celler Mas Blanch i Jové elaborat amb les varietats Garnatxa negra, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon i ha estat criat 12 mesos en bótes de roure francès i americà.

Mas Blanch i Jové, un celler situat a La Pobla de Cérvoles, DO Costers del Segre, elabora vins ecològics a partir del raïm de les seves pròpies vinyes situades a més de 750m d’altura, tot veremat a mà en el seu moment òptim de maduració. El celler també és el promotor de l’original projecte La Vinya dels Artistes on obres d’artistes consolidats de grans dimensions conviuen entre ceps i oliveres.

El celler ha obtingut recentment altres reconeixements, com el Vinari de Plata en la categoria de Vins de Guarda pel seu Saó Expressiu 2011 i Vinari d’Or com a millor vi de la DO Costers del Segre.