La capital de les Garrigues inicia aquesta setmana la celebració dels actes de Nadal, que enguany venen marcats pel seu caràcter solidari i cultural, a més a més de tenir una clara voluntat d’entretenir a les famílies.

Així, aquest dimarts, 3 de desembre, a les 16 hores, ja hi ha programada la reunió deliberativa del jurat del Concurs de Poesia dels Amics del Terrall, a la seva seu social, per a establir el veredicte d’aquesta edició. L’endemà, dimecres, 4 de desembre, la Mancomunitat de Municipis per la Música de les Garrigues ha organitzat el seu tradicional Concert de Nadal, a les 19.30 hores, al Pavelló de Juneda, i a càrrec de les agrupacions vocals i instrumentals de l’Escola de Música de les Garrigues.

El divendres, 6 de desembre, a les 18 hores, les Borges Blanques acollirà la 19a Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, amb l’actuació d’Amalgama Teatre, que interpretaran l’obra “Spamalot”, de Monty Python. L’entrada és gratuïta i es durà a terme al Pavelló de l’Oli, organitzada per l’Ajuntament de les Borges, amb la coordinació del Consell Comarcal de les Garrigues.

El dissabte, 7 de desembre, l’Escola de Campaners de les Borges Blanques ha organitzat una jornada de portes obertes al campanar, en la qual hi haurà ubicada la Bústia Pro Marató per a recollir donatius.

Finalment, diumenge, 8 de desembre, el Centre Excursionista les Borges – Garrigues ha organitzat una caminada solidària per a netejar el Camí de la Bassa de la Torre fins al Tossal de la Mola. Les persones interessades han de tenir present que per cada residu recollit, l’entitat donarà 0,20 euros a la Marató de TV3, que la sortida està prevista a les 8.45 hores des de l’Escola Agrària, cal portar guants i bossa reutilitzable, i les inscripcions es poden fer, fins el 6 de desembre, a la Llibreria Quaderns de les Borges.

Categoria: Cultura