Després de la celebració del castahalloween amb gairebé 500 visitants i molt bones valoracions de les famílies, des de la Manreana Parc segueixen amb el calendari d’activitats extraordinàries, els propers 23 i 24 de novembre, amb un cap de setmana on els oficis antics seran els protagonistes.

Els oficis que recuperaran i amb els quals es podrà interactuar són:

-Traginer de Nulles: amb un tradicional carro antic es podrà donar tombs pel parc i veure’l des d’una altra perspectiva.

-Ferrador (Ton d’Àger i Eduard de Juneda): es podrà gaudir en directe i de manera propera la manera de treballar del sabater i podòleg dels cavalls.  

-Fuster (talla Pelé): per conèixer l’art del tallador de fusta i per poder descobrir la versatilitat d’aquest material tan utilitzat.

-Picapedrer (Ivan Egea): l’ofici de treballar la pedra és un dels més antics de la humanitat, es podrà apreciar la dificultat d’aquest art mil·lenari.

-Pagesos de les Garrigues: acompanyar el pagès a collir les olives i preparar-les per posar-les en conserva.

-Saboneres de Montgai: per descobrir com es feia el sabó d’abans amb les diverses tècniques.

-Cisteller (Pere’l gatxes): on observar com les mans de l’artesà que, amb moviments precisos i repetitius, van teixint.

-Mandongueres de Juneda: es podrà veure i ajudar a fer les tasques relacionades amb la carn de porc i tastar-la: llonganisses, botifarres, fuets, etc.

-Llauner i perfumista (L’Estanis, l’home dels oficis): Mitjançant les seves històries i el seu carro/museu de butxaca es coneixeran aquests dos oficis.

-Bufons i malabaristes: A l’edat mitjana eren els encarregats de divertir els reis i la cort.

A banda també actuarà la Manri, la mascota de la Manreana.

Totes les activitats estan adaptades per a tots els públics.

La propera activitat de Busca el tió (6, 7, 8, 14 i 15 de desembre) està cridada a ser un altra de les activitats estrelles de la programació anual, i que a hores d’ara ja hi ha moltes famílies interessades.

La Manreana parc va obrir el passat mes de setembre i ja acumula més 1.200 visitants en 2 mesos. Cada cap de setmana i festiu s’ofereixen activitats guiades teatralitzades on els visitants poden conèixer les tasques de la granja i les curiositats dels animals salvatges. A més d’un mercadet de productes, tombs en poni i dinar de bufet lliure. A banda de les activitats, els visitants poden conèixer les més de 50 espècies d’animals que viuen al parc.