Aquest divendres, 23 de setembre, a les 19 hores, l’Ajuntament de Juneda presentarà el CAMP Centre de les Arts i la Memòria de Ponent, el nou projecte cultural i expositiu per al Complex Cultural del municipi. I ho farà inaugurant les exposicions Miravisions 2022, referents del fotoperiodisme a Catalunya.

El CAMP Centre de les Arts i la Memòria de Ponent neix amb la voluntat de generar coneixements i experiències sobre el territori de Ponent per tal de reforçar la seva identitat i, alhora, projectar-la arreu del país.

Les exposicions Miravisions 2022, promogudes conjuntament amb la revista La Mira, són Testimoni d’un món en lluita, de Jordi Bartolí, Una vida aferrada a la terra, de Jordi Borràs, i El 2021 en imatges: guardonats del Premi Miravisions de Fotoperiodisme.

Participaran a l’acte Antoni Villas, alcalde de Juneda, Albert Turull, director del Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, Francesc Canosa, director de La Mira, Jordi Borràs, fotoperiodista, i Jordi Bartolí, fotoperiodista.

Aquí veureu informació del CAMP, de la seva programació i de les seves exposicions: www.campjuneda.cat

FOTO: Ajuntament de Juneda