Les famílies tindran una àmplia diversitat de propostes per a gaudir amb els infants d’aquesta pròxima Festa Major 2019 de les Borges Blanques, que es durà a terme els dies 30 i 31 d’agost, 1, 2 i 3 de setembre, segons ha informat la Comissió de Festes de la capital garriguenca.

La primera gran activitat especialment pensada perquè els infants i les seves famílies gaudeixin moltíssim serà el divendres, 30 d’agost, entre les 11 i les 14 hores, a les piscines municipals, amb inflables aquàtics per a totes les edats. El mateix divendres, a les 19 hores, al Passeig del Terrall hi haurà l’esperat concert a càrrec de Disco per Xics, amb entrada gratuïta i servei de barra.

L’endemà dissabte, 31 d’agost, a banda de la tradicional Trobada de Gegants, Grallers i Correfocs que, amb la cercavila prevista a les 18 hores, emociona i fa vibrar a tota la família, als Jardins del Terrall hi haurà prèviament, a partir de les 11 hores del matí, el divertit espectacle del Centre de Titelles de Lleida, “El petit elefant”.

Diumenge, 1 de setembre, a les 12 hores del migdia i a la Zona de Penyes hi haurà una actuació infantil amb “Landry el Rumbero”. Per la tarda, a les 18 hores i amb sortida des de davant de l’Església, hi ha prevista la popular cursa Ornis Kids.

El dilluns, 2 de setembre, hi ha programat un espectacle de màgia a les 11.30 hores, als Jardins del Terrall, amb Fèlix Brunet, més conegut com a “Potadecabra”. A les 18 hores, al mateix emplaçament serà el torn del simpàtic caragol gegant amb el seu espectacle itinerant “Heliko”.

Dimarts, 3 de setembre, serà l’hora dels jocs de fusta gegants, a partir de les 10.30 hores i als Jardins del Terrall, amb el Toc de Fusta “Els amics d’en Crusó”. Per acabar, a les 17.30 hores, a l’Avinguda Carrasco i Formiguera hi ha programada una gran i acolorida festa Holi.

Cita ineludible per als amants del ball amb orquestres

Els afeccionats al ball i a les orquestres no es poden perdre aquesta Festa Major 2019 de les Borges Blanques, ja que hi tenen una cita triple cada dia, de dissabte a dilluns, amb un colofó de final de festa dimarts a la mitjanit.

Així, dissabte, 31 d’agost, a partir de les 18 hores, el pavelló-envelat Francesc Macià de la capital Garriguenca, l’orquestra lleidatana La Saturno pujarà a l’escenari amb els seus 10 components per a fer-hi un concert. Dues hores després, a les 20 hores, hi tornaran per al ball de tarda, i a la mitjanit hi faran el seu esperat ball de nit.

El diumenge, 1 de setembre, a partir de les 18 hores, tindrà lloc un concert de l’0rquestra de Santo Domingo de la Calzada, La Pasarela, al pavelló-envelat Francesc Macià. Allí mateix, a les 20 hores, els riojans amenitzaran un ball de tarda i, a partir de la mitjanit un altre ball de nit.

El dilluns, 2 de setembre, a partir de les 18 hores, al pavelló-envelat Francesc Macià hi haurà un concert de la mítica Orquestra Maravella, tot i que al mateix escenari, el grup de Caldes de Malavella també hi durà a terme un ball de tarda a partir de les 20 hores, i un ball de nit a partir de la mitjanit.

Finalment, el dimarts, 3 de setembre, a partir de la mitjanit, els amants dels concerts tenen una cita al Pavelló Francesc Macià, amb les versions de l’orquestra lleidatana la Fania.