Les Borges Blanques organitza una nova edició de la Ruta de la Tapa aquest estiu. El certamen, que enguany compleix cinc anys, tindrà lloc els dies 12, 13, 19, 20 i 26 de juliol i compta amb la participació de 14 establiments que oferiran fins a un total de 28 tapes diferents.

Les persones participants podran degustar les tapes variades, a més a més d’una beguda, a un preu de 2,5 euros. Com ja és tradició, l’últim dia de la Ruta, entre les 20 i les 24 hores, es durà a terme un sorteig on es rifaran 3 premis de 100 euros en vals per bescanviar als establiments adherits. A més a més, aquells que omplin el fulletó de la Ruta amb el segell de sis bars diferents se’ls regalarà una samarreta de la V Ruta de la Tapa.

En aquesta ocasió hi prendran part el bar Arbequi@; el bar de vidre; el bar Memphis; el bar Mònico; el bar-restaurant La Pruna; el bar-restaurant Típic Kanandreu; el bar Sancho; la cafeteria Slàvia, la cerveseria O’Brothers; el Niu; la Tertúlia; Mil Feliz, el Restaurant Erigard i la Tasca la Taca.

Cal recordar que durant la festa de cloenda de l’anterior edició, es van vendre més de 2.500 tapes, a més a més de 400 litres de cervesa i 700 refrescs.

La V Ruta de la Tapa està organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d’Estrella Damm i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.