Un total de 98 comerços de les Borges Blanques s’han adherit a la novena campanya de la Xarxa Barris antics amb el lema “Compra i guanya” que té lloc durant el mes de juny a 30 municipis d’arreu de Catalunya. La campanya té per objectiu treballar en xarxa per promocionar el comerç de proximitat dels nuclis antics i el potencial turístic i cultural de cada territori.

Durant el mes de juny, els clients que efectuïn una compra en algun dels 98 comerços de les Borges adherits a la campanya poden omplir una butlleta per participar en el sorteig de fins a 30 premis cedits pels 30 municipis organitzadors. La campanya també premiarà els comerciants amb el sorteig d’un altre obsequi amb l’objectiu de reconèixer la seva participació i implicació.  

En concret, les Borges sortejarà un premi valorat en 130 euros per a gaudir el 20 de gener de 2020. Inclou una visita guiada al nucli antic del municipi, a més a més d’una visita a la Fira de l’Oli amb tast d’olis maridat, una degustació i un lot de productes de la terra. El premi també inclou el dinar i dues visites guiades; una a l’Espai Macià, el museu dedicat a la figura de Francesc Macià, i una altra al Molí de Cal Gineret, el centre d’interpretació de la Guerra Civil i la indústria de l’oli.

Les butlletes participants han de dipositar-se en una urna situada als baixos de l’Ajuntament de les Borges on també hi haurà un llistat de les fitxes dels premis que se sortejaran.

El sorteig tindrà lloc el 4 de juliol a les 20.30 hores al Centre Cívic i l’entrega dels premis es durà a terme l’11 de juliol a les 19.30 hores al pati de l’Ajuntament de les Borges.